Jubileum Bingo met mooie prijzen

Doe je mee met de House of Tall Jubileum-bingo?


House of Tall bestaat dit jaar 10-jaar en dat moet gevierd worden!
Vanwege het corona-virus hebben we diverse leuke activiteiten moeten annuleren. Maar nu hebben we iets leuks gepland: de bingo-op-afstand.

Op 21 juni 2020, de Nationale Dag van Lange Mensen, gaan we om 19.00 uur starten met de online bingo die live wordt uitgezonden via Facebook.

Vanuit je huiskamer kun je gezellig mee bingoën en daarbij maak je kans op supergave prijzen. Zo hebben we een waardebon van Yest, een artikel van ons favoriete merk Only M, een paar Mustang schoenen, een overhemd van Venti en Casamoda, een jeans van Cross. Maar er volgen nog meer prijzen! We maken er samen een leuk feestje van :-)

Hoe werkt het?
In onze winkel of via onze webshop koop je een House of Tall cadeaubon t.w.v. € 15,- en daar krijg je een gratis bingokaart bij. De cadeaubon die je koopt, kun je besteden in onze winkels en is onbeperkt geldig. Dus je speelt gratis mee met onze bingo!

Op zondagavond 21 juni ga je om 19.00 uur klaar zitten met je bingokaarten, een drankje en wat lekkers erbij. Via de live-uitzending op Facebook maken we de nummers bekend. En heb je bingo?! Bel dan z.s.m. met de winkel, want dan win je één van die fantastische prijzen! 

Borrelpakket - #samenstaanwesterk
In samenwerking met De Kaasman op winkelcentrum De Eglantier hebben we een lekker borrelpakket samengesteld. Deze kun je ook bij je cadeaubon en bingokaart bestellen. Dat maakt de gezellige avond helemaal compleet! Het borrelpakket kan in de week vooraf aan de bingo worden opgehaald in de winkel of wordt naar je toegestuurd. Dit pakket kun je hier bestellen.

Wil je weten wat er in  het borrelpakket zit? In dit filmpje vertelt De Kaasman welke lekkernijen je mag verwachten.

We hebben nu al zin in deze gezelllige bingo-avond  :-)

Alvast bedankt voor je steun!