Retourneren

Retourneren

Retourneren
Niet blij met uw aankoop? Geen probleem, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen in de winkel terugbrengen of het pakket per post terugsturen naar het volgende adres:
House of Tall
De Eglantier 142
7329 DD APELDOORN

Vergeet niet de kassabon of het retourformulier bij te sluiten en vermeld hierbij uw naam, adres, IBAN banrekeningnummer en telefoonnummer zodat kan worden zorggedragen voor een juiste afhandeling. Graag horen we de reden van retournering. Dit helpt ons om de kwaliteit en service te verbeteren.

Na ontvangst van het geretourneerde artikel zal House of Tall het bedrag op uw rekening terugstorten. Wanneer een complete order retour komt, worden ook de bezorgkosten aan u teruggestort. Het bedrag van een retourzending wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, op de rekening teruggestort.

Kosten voor een retourzending zijn te allen tijde voor rekening van de klant. House of Tall accepteert geen ongefrankeerde zendingen. De klant blijft verantwoordelijk voor het retourpakket totdat het bij House of Tall is afgeleverd, daarom raden wij aan te versturen via een pakketzegel van Post.nl, zodat de verzendstatus is te traceren. House of Tall is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourpakketten.

Ruilen
Wilt u één of meer artikel(en) omruilen voor een andere maat, dan sturen wij u de nieuwe artikelen (mits 1 pakket) binnen Nederland graag kosteloos toe. U kunt een bestelling één keer portovrij omruilen voor een andere maat. Mocht u nog een keer willen omruilen (3e levering) dan worden er opnieuw portokosten in rekening gebracht. LET OP: bij afgeprijsde artikelen kunnen de artikelen niet portovrij worden omgeruild.

Ruilingen en retouren worden alleen geaccepteerd indien het artikel ongedragen, onbeschadigd en ongewassen wordt aangeboden, voorzien van aangehechte prijskaart en labels. Artikelen dienen in een degelijke verpakking geretourneerd te worden.Wij behouden ons het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Denkt u daarbij aan gedragen kleding of schoeisel, of kleding met haren van huisdieren, die daardoor onverkoopbaar zijn geworden.