FAQ

FAQ / Veelgestelde vragen

1.       Was House of Tall vroeger Pretty Tall / Tough&Tall / BigSoleMate?

Ja, in 2010 zijn we gestart met mode voor lange vrouwen onder de naam Pretty Tall. In 2014 kwam daar de herenafdeling Tough&Tall bij. En de schoenen in grote maten werden verkocht onder de naam BigSoleMate. Vanaf 1 september 2018 vallen deze namen onder de overkoepelende naam House of Tall.

2.       Was House of Tall vroeger Long Tall Sally?

Ja, van 1 oktober 2017 tot 1 september 2018 was Pretty Tall samengegaan met Long Tall Sally. Nadat de samenwerking beëindigd was, zijn de twee Nederlandse winkels doorgegaan onder de nieuwe naam House of Tall.

3.       Vanaf welke lengte kan ik bij jullie winkel terecht?

Vaak lopen dames vanaf 1.80 m tegen het probleem aan dat ze geen kleding kunnen vinden die lang genoeg is. Maar het kan ook zijn dat kleinere vrouwen naar verhouding langere benen hebben of een langer bovenlijf. Dus de lichaamslengte is niet bepalend. Als je het lastig vindt om in een reguliere winkel leuke kleding te vinden, dan moet je absoluut naar onze winkel komen.

Bij de heren begint het vaak bij 1.95-2.00 m wat lastiger te worden om kleding te vinden met de juiste lengte. Broeken in kleine maten zijn vaak moeilijk te verkrijgen in lange maten. Bij ons is dat geen probleem.

Damesschoenen hebben we vanaf maat 42 t/m 47. Herenschoenen zijn bij ons verkrijgbaar in maat 47 t/m 50.

4.       Zijn er winkels van House of Tall?

Jazeker. We hebben een winkel op winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn.

5.       Kan ik gemakkelijk parkeren?

In Apeldoorn zijn voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. In Hoofddorp zijn voor de deur betaalde parkeerplaatsen. Iets verder weg is ook een parkeerplaats waar je goedkoper kunt parkeren.

6.       Zijn de winkels gemakkelijk bereikbaar?

Jazeker, de winkels zitten niet middenin het drukke centrum, en daardoor makkelijk bereikbaar. De winkel in Apeldoorn is dichtbij de afrit van de A50 en de A1.

7.       Kan ik online bestellen?

De herenkleding en –schoenen kunnen via de webshop worden bestellen. Wegens omstandigheden is het nog niet mogelijk om onze dameskleding online te kopen. Wel kan telefonisch of via mail besteld worden. Vanaf september 2019 kun je onze dameskleding en –schoenen weer gewoon via de webshop bestellen.

8.       Kan ik telefonisch of per mail bestellen?

Jazeker. Bel met de winkel (+31(0)55 3017723), stuur een mail naar info@houseoftall.nl, of stuur een whatsapp naar 06-51007800. Als je aangeeft welke artikelen je wilt ontvangen, zorgen wij ervoor dat we het opsturen.

9.       Welke maat moet ik nemen?

Vaak ben je gewend om een maat groter te nemen omdat dan de mouwen en lijflengte langer zijn. Maar bij ons kun je gewoon je eigen maat nemen. Het kan natuurlijk zijn dat een artikel of merk kleiner valt, dus neem bij twijfel altijd contact met ons op.

Heb je nog een andere vraag, stuur ons dan een mail.