Over Ons

 
Ben je lang? Mooi!
Dan voel je je vast thuis in onze winkel, waar je gezellig kunt shoppen voor trendy kleding en hippe schoenen. Je gaat écht blij worden van ál die lange broeken en jasjes met extra lange mouwen! De jeans en broeken voor lange dames zijn verkrijgbaar in lengte 36 en lengte 38. Voor de lange mannen hebben we ook broeken in lengtemaat 40. Kun je het je voorstellen, een winkel waar alles wat er hangt ook lang genoeg is?! Kom je verbazen in onze grote winkel in Apeldoorn.

House of Tall is sinds 2018 de nieuwe naam voor de namen Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate. House of Tall, je totale outfit in één winkel: hippe mode voor lange meiden en vrouwen, stoere kleding voor lange mannen en schoenen in grote maten (damesschoenen maat 42-46 en herenschoenen maat 47-50).

Pretty Tall
In 2010 ben ik gestart met Pretty Tall, de hipste fashion voor lange meiden en vrouwen. Eerst als webshop met lange damesmode op mijn zolder en kort daarna werd de eerste winkel op De Eglantier in Apeldoorn een feit.

Het idee was eigenlijk uit frustratie geboren; ik kon met mijn 1.90 m
lengte nergens leuke passende kleding vinden. Dus had ik de stoute
schoenen aangetrokken en startte mijn eigen bedrijf. Pretty Tall
betekent ‘mooi lang’ en dat is wat ik wil bereiken. Dat je als lange
vrouw of lange man ook leuke en hippe kleding kunt dragen en je daardoor veel zelfverzekerder voelt. 

Inmiddels bestaan we al 14 jaar! De webshop bestaat nog
steeds, we verkopen nu ook langeherenmode én schoenen in grote maten. Heel even hebben we onder de vlag van Long Tall Sally gevaren, maar sinds september 2018 is onze nieuwe naam House of Tall geworden.

Proud to Be Tall
We verkopen geen kleding, maar zelfvertrouwen, zeg ik wel eens.
Veel lange vrouwen, maar met name ook lange meiden, vinden het niet leuk om lang te zijn en voelen zich onzeker; krom lopen en een verkeerde houding aannemen horen daarbij. In onze winkels stimuleren we lange meiden en lange dames juist om zichzelf te laten zien, rechtop te lopen en ook bijvoorbeeld mooie hakken te dragen. Je kunt er niets aan doen dat je zo lang bent, dus dan moet je er maar het beste van maken. Ons motto is niet voor niets Proud to Be Tall.

Community & Events 
We organiseren regelmatig leuke evenementen, zoals modeshows, fotoshoots, doen mee met beurzen of verzinnen zelf wel een leuke, gekke actie. 

Alleen al de ervaring om in de winkel met alleen maar lange mannen of lange vrouwen te zijn, is uniek. Daarom organiseren we graag iets voor lange mensen, wat dat betreft zijn we altijd in voor een nieuw avontuur.
Team
In onze winkel is het vooral gezellig shoppen en ons superteam helpt je daarbij. Ik ben trots op mijn lange meiden die precies weten tegen welke problemen je aanloopt en je deskundig adviseren zodat je happy en vol zelfvertrouwen met de leukste kleding de winkel uitgaat. En we houden ervan om af en toe lekker gek te doen!
 
Waar we voor staan:

Benaderbaar & Betrouwbaar:

Onze winkel is laagdrempelig en de sfeer is informeel. Onze medewerksters zijn open en eerlijk. Je kunt op ons rekenen als je ons nodig hebt.

Verbindend:

De factor lang-zijn geeft meteen al een wij-gevoel. We willen meer bieden dan dan alleen kleding, we willen graag een platform bieden voor lange mensen. 

Dynamisch & energiek:

We zijn ondernemend en houden van een uitdaging. Positieve reacties van onze klanten geven ons energie om nóg beter te worden.

Veelzijdig & ruimdenkend:

We willen ons graag onderscheiden door onze eigen manier van werken, onze eigen identiteit. Nét even anders, net even dat beetje meer. Aandacht voor iedereen, wie je ook bent.

Idealistisch & emotioneel:

Ons idealisme is lange mensen blij maken, dit is de rode draad van ons bedrijf. Wij zijn gepassioneerd in wat we doen en werken vanuit ons gevoel. Onze medewerkers zijn betrokken en maken met plezier deel uit van de House of Tall familie.

Als je nog vragen of suggesties hebt, stuur gerust een mail naar info@houseoftall.nl

We hopen je gauw te mogen verwelkomen in onze winkel.
Tot gauw!

Groetjes, 

Inez Scheper

 

Geen tijd om langs te komen in de winkel? Bestel dan lekker gemakkelijk via de webshop. Ook hierbij helpen we je graag. Dus als je vragen hebt, bel gerust met de winkel!