Team Apeldoorn

Anouk

Wat is je functie bij House of Tall? 
Officieel ben ik verkoopster, maar werken bij House of Tall houdt zoveel meer in! Het grootste onderdeel is je natuurlijk bezig houden met jou als klant, maar ook heb ik regelmatig contact met leveranciers, organiseer ik evenementen/fotoshoots/modeshows en krijgt de winkel vaak een make-over!

Hoe lang ben je werkzaam bij House of Tall? 
Ondertussen ben ik alweer ruim 5 jaar lid van de Tall familie! Hierbij heb ik diverse toffe, grote veranderingen meegemaakt; Bredere openingstijden, opening van Hoofddorp, diverse pop-up stores en het uitstapje met de Engelsen.

Wat vind je het leukste in het werk?
Er zijn vrij veel elementen die het werk zo leuk maken! 
Sowieso zijn alle blije mensen echt fantastisch! Dit geeft zoveel energie. En het feit dat we alles met het hele team doen werkt heel erg fijn, we kunnen elkaar allemaal aanvullen en zijn echt een familie!

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Dat is juist het mooie: niks is gek! We staan overal voor open en 'dit gaat niet lukken' is geen optie!

We hebben al zoveel toffe dingen opgezet waardoor we écht meer zijn dan alleen een kledingwinkel. Zo hebben we al eens een speeddate avond georganiseerd voor lange mensen, maar ook een speciale transgender avond georganiseerd, 2 pop up stores gehad, aan diverse beurzen deelgenomen, bootmodeshows georganiseerd en zelfs de langste mannen ter wereld ontmoet!

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Wees trots op je lengte! En kom langs, dan maken we er een gezellige dag van!

Daphne

Wat is je functie bij House of Tall?
Mijn functie is store manager van Apeldoorn, een hele toffe job waar ik mijn uitdaging goed kan vinden. Van leuke events organiseren tot een geweldig team op de werkvloer creëren en inspireren. Voeg hier de nodige dosis humor bij en je hebt de ideale werkplek.

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Bijna 5 jaar mag ik lid zijn van deze familie, wij zijn hecht, eerlijk en gezellig. Iedereen heeft haar plekje en mag zijn wie zij is.

Wat vind je het leukste in je werk?
Het allerleukste is om onze klanten blij te maken en ze een geweldige tijd in de winkel te geven. Klanten zelfvertrouwen mee geven is iets wat ik keer op keer als heel bijzonder ervaar. Een klant die binnenkomt en onzeker is over haar lengte de winkel zien verlaten met een rechte rug, een paar hakken en een hele grote glimlach is zo gaaf! Dit samen doen met allemaal super leuke collega’s maakt het af. Al moet ik zeggen dat het ook geweldig is om onze eigen creatieve ideeën uit te werken en toe te passen. 

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Te gekke dingen maken wij heel veel mee, maar ik zal er 1 uitlichten:
Wie kan er nou zeggen dat zij een fotoshoot van het Nederlands heren volleybal team mocht meemaken en dat zonder dat zij  bovenkleding aan hadden....

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Geniet van de letterlijke “hoogtepunten” in je leven, je bent mooi zoals je bent

 

Jenneke

Wat is je functie bij  House of Tall?
Mijn functie bij House of Tall is verkoopmedewerkster. Dat houdt in dat ik uiteraard klanten adviseer en help bij het vinden van de juiste outfit. Maar ik houd mij ook bezig met het beantwoorden van de mail, bijhouden van social media en de winkel netjes en verzorgd houden. De aankopen die in onze webshop gedaan worden verwerken we ook in de winkel. Kortom het is heel veelzijdig om bij House of Tall te werken. Wat tevens het werk ontzettend leuk maakt.


Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Ik werk dit jaar alweer 4 jaar met veel plezier bij House of Tall. Ik hoop er ook nog vele jaartjes bij aan te mogen plakken!


Wat vind je het leukste in je werk?
Het leukste is toch wel het helpen van de klanten. Het is ook heel dankbaar werk. Vooral klanten die voor het eerst komen shoppen weten niet zo goed wat hen overkomt. Er is ineens ontzettend veel keus aan kleding om uit te kiezen die wel lang genoeg is of schoenen in grote maten. Vaak zijn we ook onderdeel van iets leuks. Omdat we klanten uit het hele land krijgen of vanuit het buitenland wordt het bezoeken van onze winkels vaak gecombineerd met vakantie, familiebezoek of een dagje sauna.


Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Je kan beter zeggen welke “te gekke” dingen. Er wordt altijd wel iets leuks bedacht aan diverse activiteiten. Bv de mannequin challenge waar we aan mee hebben gedaan. De modeshows die worden georganiseerd. De lange mannen kalender was ook leuk. De diverse uitjes wat we als team samen doen zijn ook altijd super! Er is eigenlijk teveel om op te noemen.


Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Als je bij ons in de winkel bent dan zal je zien dat je niet altijd meer de langste bent. Dat kan een verademing zijn. Niets is vervelender wanneer de broeken te kort zijn of getailleerde blouses die te klein ogen doordat de taille simpel weg te kort is in de reguliere winkels. Wanneer je ervaart dat het ook anders kan zijn, met kleding die wel de juiste lengte heeft, geeft je dat direct meer zelfvertrouwen. Wees trots op wie je bent.

 

Sandra

Wat is je functie bij  House of Tall?
Mijn functie is verkoopmedewerkster maar daar blijft het niet bij. Het werk is ongelooflijk divers en dat maakt het juist zo leuk. Bijvoorbeeld modeshows organiseren, op beurzen staan, facebook onderhouden, etalage & winkel veranderen, mail- en telefooncontact met klanten en leveranciers, kleding uitpakken & invoeren en ga zo maar door. Kortom, alles wat bij het reilen en zeilen van een kledingzaak hoort.

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Ik ben al heel lang zelf klant bij House of Tall en ik weet dus uit eigen ervaring hoe fijn je daar geholpen wordt en hoe het team een ‘familie’ is. Op facebook zag ik altijd leuke foto’s voorbij komen van de gezellige teamuitjes en van de sfeer in de winkel.  Toen er een vacature voorbij kwam, heb ik uiteraard direct gesolliciteerd en ben sinds 1 april 2016 daar werkzaam. Dit bevalt mij echt uitstekend, ik stond altijd voor de klas maar miste daar de waardering. Die krijg ik hier enorm terug van de klanten en van mijn ‘familie’.

Wat vind je het leukste in je werk?
Wat ik het leukste in mijn werk vind, zijn de klanten die mijn werk zo bijzonder maken. Zij hebben de frustratie van het lang zijn en geen passende kleding te kunnen vinden zo vaak meegemaakt. Ik weet met mijn 1.93m precies waar ze het over hebben. In de winkel sta ik graag bij de paskamers en als ze dan de paskamer uitkomen en voor de spiegel staan om hun outfit te bekijken, zie ik hun stralende gezicht en zelfverzekerdheid en dat gevoel is voor mij onbetaalbaar.

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Het moment dat een klant voor de spiegel stond en begon te huilen omdat ze zo blij was met de lange broek, vergeet ik nooit. Dit was een heel bijzonder moment, zo emotioneel en oprecht. Ik vond het echt een eer om daar bij te zijn.

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Kom gezellig naar de winkel, daar lopen heel veel mooie lange vrouwen en mannen en voel je je niet meer ‘de langste’. Het team begrijpt je gevoel en frustratie en ook klanten kunnen met je meepraten en ook zij helpen elkaar om zekerder te worden. Draag kleding waarbij je je prettig voelt en wat bij jou & je lichaam past, daardoor krijg je zelfvertrouwen.

Diana

Wat is je functie bij House of Tall?
Ik ben Diana werkzaam als verkoopmedewerkster bij House of Tall in Apeldoorn. Daarnaast ben ik al meer dan 20j aar werkzaam in mijn eigen kapsalon, waarvoor ik meerdere keren per jaar verschillende trainingen en shows bezoek, daardoor ben ik goed op de hoogte van alle laatste hair & fashion trends!

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Vanaf begin 2019 ben ik lid van deze gezellige en zeer enthousiaste familie!

Wat vind je het leukste in je werk?
Het leukste om te werken bij House of Tall is, dat geen dag hetzelfde is. Elke keer weer leuke (nieuwe) klanten om te helpen en adviseren, samen opzoek naar haar/zijn nieuwe goed passende outfit.

Daarnaast komt er wekelijks nieuwe kleding binnen, die wij zelf inboeken en op een leuke, mooie manier presenteren in onze winkel of in een mooi gerestylede etalage. En niet te vergeten alles wat met onze nieuwe webshop te maken heeft. Kortom we zijn van vele markten thuis. Dat maakt het werk leuk en divers is, wat nooit gaat vervelen.

Welke gekke dingen heb je meegemaakt bij House of Tall?
Gekke dingen? Bij House of Tall is niks gek, maar wel TE gek! Eigenlijk TE veel om op te noemen, maar ik zal er een paar benoemen zoals: Mooie haarcreaties maken voor op de catwalk voor onze modeshows in Apeldoorn & Hoofddorp of een weekend naar België om op de jaarlijkse beurs “Be Tall” Vlaanderen te staan. En zeker niet te vergeten een van de meest indrukwekkende TE gekke dag Utrecht.  We hebben daar met alle collega’s van Apeldoorn & Hoofddorp op een stand gestaan op de dag van de Wereldrecordpoging 850 lange mensen bij elkaar, dat was pas echt TE gek!

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Niemand is perfect, maar wel uniek! Uniek staat voor bijzonder, uitzonderlijk, fantastisch en dat zijn wij! Uniek!
Uniek met onze lengte! Wees trots op wie je bent, en wees blij met jezelf. Gewoon om wie en wat je bent. -Proud to be Tall-

Merel

Margretha

 

Tineke

Wat is je functie bij House of Tall?
Ik ondersteun als boekhouder en personeelsmedewerker bij House of Tall.

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Sinds augustus 2018 ben ik in dienst bij House of Tall. Ik vind het geweldig dat Inez geen enkele moeite heeft met mijn leeftijd (55+) en mij een kans heeft geboden. Jarenlang ben ik binnen het bedrijf van mijn man aan het werk geweest en na de verkoop van dit bedrijf kon ik binnen twee maanden bij dit gedreven team aan de slag. Leuk!

Wat vind je het leukste in je werk?
In het kantoortje is het lekker rustig werken. Geen dag is gelijk en ik waardeer de positiviteit, de nuchterheid, de no-nonsense mentaliteit en de echte interesse van de collega's zeer.

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Met mijn 153 cm ben ik de kleinste en een soort van mascotte voor het team. Ik wil dan ook graag een goede en positieve bijdrage leveren om dit bedrijf te laten bloeien. Zeg maar geluk brengen.

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Ik ben niet echt een mode volgster. Ik wil er graag verzorgd uitzien en draag vaak tijdlozen jurken met vesten. Dat vind ik erg comfortabel. De kleding in de winkel is echt gericht op lange mensen maar soms val ik toch voor een mooi vest dat mij ook staat, al valt het bij mij dan wat langer. Mijn tip voor klanten is vooral tevreden zijn met jezelf en vooral niet kijken naar onderdelen die volgens jou wat mooier mogen zijn of kijken naar anderen. Kijk vooral naar jezelf als geheel. Zoek een outfit waarin je je prettig voelt, dat lekker zit en dat een toevoeging is aan wat je al in de kast hebt hangen.